Xarxa Obro els Ulls

Què?

Xarxa Obro els Ulls

 

Quan?

Dimarts 04 de desembre 19h a 21 hs

Com?

Hola! Si poguèssiu fer la Carta als Reis, quina societat demanarieu per a viure vosaltres i les vostres families?

Un grup d’amics acabem de crear aquesta plataforma per a contribuir a concretar aquests desitjos aportant el nostre grà de sorra. Hi trobareu iniciatives de tot tipus, d’aquí i d’arreu del món, que s’estan creant dia a dia, per a donar respostes efectives a les necessitats de moltes famílies i ciutadans.

La suma de tots i totes és MOLT més que la suma de les parts. Des de la plataforma estan sorgint moltes i molt bones idees (quanta creativitat!). Què s’ha comentat fins ara a les trobades?

– Adoptar un DISCURS CONSTRUCTIU que, per tant, permeti la MOBILITZACIÓ de les PERSONES (i sortir així del discurs oficial i de la por dels mitjans de comunicació). – DIFONDRE iniciatives existents per a generar CONSCIÈNCIA col-lectiva.

– Crear una Xarxa de Xarxes existents. UNIR LES XARXES ENTRE SI: potenciar les iniciatives que estan desenvolupant, com les d’ECOS Cooperativa Catalana, Bancs del Temps, Som Energia, Col-lectiu prometeo, Red Creativa y Solidaria, En Medio (accions musicals d’impacte ràpid), Barcelona en Transició, Abrazo gratis, ….

– INCIDIR EN EL QUE UNEIX A LES PERSONES, alternativament als discursos polaritzants (països del nord – Alemanya, Holanda, … / països del sud – Grècia, Portugal, Esp, …).

– COMPARTIR AMB ALTRES PAÏSOS LES INICIATIVES que aquí i a qualsevol punt del planeta s’estan fent. – COMPARTIR APRENENTATGES ENTRE LES PERSONES DEL GRUP, que cadascú pot aportar coses a les altres persones del grup.

– ORGANITZAR INICIATIVES, com algun tipus de ‘manifestació musical’, i moltes altres, la majoria DIVERTIDES 🙂

On?

Sala 23

Contacta

http://www.facebook.com/pages/Red-Abro-los-Ojos/474408152588212

Leave a Comment