Txi kung (Qigong)

Què?

Txi kung (Qigong)

Quan?

Dijous a les 10.30hs

Com?

Amb la respiració, la intenció i el moviment.
Amb l’àmplia varietat d’ estiraments,  moviments i posicions estàtiques,  meditacions dempeus, automassatge que ens ofereixen els diferents sistemes de Qigong.
Amb aquest mètode terapeútic xinès de exercicis físics i mentals que combinen respiració, concentració i moviment per a augmentar l’energia vital, mantenir la salut i tractar malalties.
Amb Qigong que significa treball conscient amb energia

Per relaxar tensions.  Pel nostre benestar corporal i mental, global. Per a sentir-nos integrats. Per a sentir la confiança que ens transmet el cos quan l’escoltem. Per a sentir-nos alineats, centrats. Un espai de silenci, on sempre podem tornar.
Per incrementar la vitalitat, energia, creativitat a la vida.
Per a descansar i dormir millor
Per a obrir i canviar estructures i patrons mentals limitadors. Per tal que succeeixi quelcom nou, és necessari espai buit, espai obert tant a nivell físic com mental. Obrint espais físics, obrim espais mentals.
Per a dotar-nos d’exercicis senzills que podem integrar en la nostra vida quotidiana, per mantener-nos atents i relaxats, evitant tensions innecessàries o escoltant-les a temps, abans que ens afectin  en les nostres actituds mentals i en les nostres accions. Podem recuperar la calma o guanyar energia gràcies a un exercici, moviment respiració, atenció, en qualsevol moment o situació.

Aprofitem cada moviment i acció cotidiana per a fer-la de tal manera que beneficia el nostre benestar general. Posem consciència.
Simplement, en observar la respiració ens adonem que tot és moviment i canvi, constantment.

On?

Espai 23

Contacta amb la facilitadora

monferlor@gmail.com

Leave a Comment