Trobades d’infants amb el saber (i el no saber!) amb Cristo Torres

Què?

Són espais de diàleg entre els nens i amb la Cristo Torres, a partir de temes concrets però oberts a que sorgeixi tot allò que vulgui sorgir. En aquesta sesió la temàtica és La Tempesta de W. Shakespeare i de L. Van Beethoven (Sonata per a piano n. 17 en re menor op. 31)  Les trobades tindran periodicitat mensual i constaran de dos matins consecutius per als petits i, per als grans, les respectives dues tardes.

Es tracta d’obrir finestres. Servir-se del coneixement al que han arribat d’altres per -des de l’observació i l’escolta- posar l’atenció en la pròpia capacitat de descobriment, seguir les petjades del camí que ells han fet en les seves creacions per explorar-se per dins, sentir, exercir la sensibilitat, la capacitat de distingir matisos, de discernir, de trobar… anar penetrant en els propis recursos per engrandir la lupa de la visió cap a l’interior i l’exterior.

Donar força a les preguntes perquè obrin portes, perquè mentre es busca la resposta s’explora en totes direccions i tot hi és possible.

Quan?

Trobada mensual. Dilluns i dimarts matí o tarda

Com?

Si vols participar, escriu-nos

Leave a Comment