Terapeutas

Beatriz Domínguez Lorenzo

Psicòloga (Col. 11985), psicoteràpia gestalt, corporal integrativa i
eneagrama, massatge xamànic, teràpies energétiques i facilitadora de processos humans.

Contacte: 659 841 787
Email: beatrizgestaltenea@gmail.com
web: www.terapiagestaltblanes.com

 


Jose Pereira

Graduat en Hipnosi Ericksoniana i PNL, ofereixo aquesta teràpia a qui ho necessita, disponible tant en euros com a moneda social al centre Aurea Social.
Aquesta forma d’hipnosi a ús medical i terapèutic va estar desenvolupat pel metge i psiquiatre Milton H. ERICKSON. És un tipus de teràpia breu que ha demostrat la seva eficiència a prop de problemes físics com psicològics o emocionals. La hipnosi es desenvolupa des de fa 10 anys en el sector medical (anestèsia, gestió del dolor, acompanyament al part, …) com terapèutic (addiccions, estrès, traumes, …).

Graduat en Hipnosi Ericksoniana i PNL, ofereixo aquesta teràpia a qui ho necessita,
disponible tant en euro com a moneda social al centre Aurea Social.

Contacte : 635 747 500

Email: j.pereira45@laposte.net


Acupuntura Comunitaria

 

L’acupuntura Comunitària és una forma de practicar acupuntura que combina una atenció personalitzada amb un preu assequible; permetent, a tota persona que ho desitgi, l’accés a aquesta tècnica terapèutica. Com s’aconsegueix aquest objectiu? Oferint sessions en una sala grupal, en què diverses persones reben tractament al mateix temps, beneficiant-se del poder guaridor de les agulles, per una banda, i de l’energia del grup, de l’altra.

La pràctica de l’acupuntura Comunitària es realitza col·locant fines agulles en llocs del cos accessibles – pel que no cal llevar-se la roba -, mentre els pacients descansen en còmodes butaques reclinables.

Contacte: 635052492

Email: acupunturacomunitariabarcelona@gmail.com

Web: www.acupunturacomunitariabarcelona.com


EVA VACA, MASAJE TERAPEUTICO

Terapeuta desde hace más de diez años, con formación en Quiromasaje, cadenas musculares, drenaje, masaje Tailandés y reflexología. Aunque trabajo con cualquiera de estas técnicas, mi especialidad es el Masaje Miofascial y la Técnica Cyriax.

El MASAJE MIOFASCIAL es un masaje profundo y lento. Estira y relaja la musculatura y las fascias que conectan todo el cuerpo. Muy eficaz para tratar contracturas, despegar adherencias y mejorar la postura corporal.

La TECNICA CYRIAX es un masaje muy localizado en el punto exacto de la lesión, está indicado para tratar tendinitis, esguinces y problemas articulares, ya sean recientes o crónicos.