Taller de Bioenergètica

Què?

Anàlisi Bioenergètica-GRUP CONTINUAT DE SUPORT TERAPÈUTIC

Quan?

Dimarts de 19h a 21hs

Com?

L’Anàlisi Bioenergètica és un enfocament terapèutic, basat en el llenguatge del cos, que considera l’ésser humà com una unitat psique-soma, intervenint sobre la interacció entre la personalitat, les pautes dels moviments corporals i els patrons de tensió muscular.

Aquest grup va dirigit a les persones amb pocs recursos que desitgin comprometre en un procés personal continuat d’ajuda. Només es demana una aportació econòmica voluntària (el que cadascú pugui). I un compromís d’assistència, per aconseguir una bona dinàmica i cohesió dins del grup.

OBJECTIUS:

– Entrar en contacte amb el cos, les tensions musculars i els bloquejos energètics.

– Treballar sobre les actituds corporals del caràcter (cuirassa muscular).

– Afavorir el moviment espontani i l’expressió dels sentiments i les emocions.

– Comunicar i compartir les vivències, elaborar i integrar-les.

MÈTODE: Lectura del cos, Tècniques de moviment, respiració i expressió emocional, Exercicis bioenergètics i Anàlisi del Caràcter.

FACILITADOR: JUAN PORTERS GIL. Psicòleg. Analista Bioenergètica reconegut pel international Institute for Bioenergetic Analysis i l’Associació Catalana en l’Anàlisi Bioenergètica. Integrador Postural format al Postural Integration Institute.

INICI: 9 de Juliol. Periodicitat setmanal, els dimarts de 18 a 20 h. Es faran 4 sessions al juliol i es continuarà al setembre. El grup està obert a noves inscripcions a l’inici del curs, si quedessin places lliures.

Portar roba esportiva còmoda

On?

Sala 23

Inscripcions i contacte

juanbioenergetica@hotmail.com

Leave a Comment