Reunió oberta Bioconstrucció Permacultura-Bcn

 

Què?

Reunió oberta Bioconstrucció Invitació:

Desprès de diversos encontres i de la festa-assamblea de Permacultura Barcelona (PB), us anunciem per fi l’apertura del grup iniciador als pobles i gents curioses, per a la seva cura i desenvolupament, i per a sembrar-ho i arrelar-ho en la multitud de mirades amplies i variades, cap a un camí de plenitud sostenible.
PB és un grup de persones obert i horitzontal, que depen de la participació de cada una d’elles i de la seva forma diversa d’implicació. Les comissions són els pilars dinàmics de PB, en comptes d’un comité central que fa grans plans per tot el mon…
Per a participar en les comissions, podeu unir-vos en qualsevol moment! No hi han requisits previs. Hi ha espai en les comissions per a principiants aixi com a experts i professionals en els seus camps.
Hi haurà una coordinadora per a cada una de les set comissions que enviarà aviat un resum-síntesis d’allò que es va parlar a l’assemblea (tant de projectes concrets, com idees, interessos…) a tots aquells que esteu subscrits per correu electrònic i aixi es podrà generar un espai de reflexió previa de cara als següents encontres de les comissions.
També es propondran qüestions que la comissió cregui importants a desenvolupar i debatir per al següent encontre i una data consensuada entre la comissió i el lloc que l’aculli.
La informació sobre les reunions que venen i com comunicar-se amb les comissions segueix just abaix d’aquest missatge.
La Permacultura és una re-evolució, disfressada d’agricultura ecològica…i ja està començant!! T’esperem…

Quan?

 dimarts 7 de maig a les  19:00h

On?

sala 1

Com?

Reunió oberta

Contacta

bioconstruccion@permacultura-bcn.org

Leave a Comment