• 00:00:00

Post Date : 17 juny 2016

Rehabitar

Post Detail

L’equip SlowInfo, una comissió dins d’ESFA, una associació d’ estudiants de l’ Escola d’ Arquitectura de Barcelona treballa temes de bioconstrucció, participació, sobirania alimentària i altres temes d’ autoformació crítica i responsabilitat social. Estan preparant unes jornades de debat i reflexió sobre les desigualtats entorn a l’ habitatge pels dies 20, 21, 22 i 23 de juny, per això ens sembla ben interessant que conegueu la proposta.

Les jornades tenen lloc de 10.00 a 14.00 a l’ETSAB (Escola Tècnica Superior d’ Arquitectura de Barcelona) i seran obertes a tots els públics. Per tractar el tema de les desigualtats entorn a l’ habitatge i discutir sobre l’ exclusió que ve donada a través d’ aquestes, organitzen les jornades en quatre dies segons quatre perspectives diferents: cultural, econòmica, social i ambiental. D’ aquesta manera pretenen arribar a tenir un enfoc transversal i poder-nos qüestionar a tota l’escala que ens ajudi a construir un discurs des de i fins la sosteniblitat, entesa en tota la seva globalitat.

Per posar alguns exemples, comptaran amb la participació de:  Rosa Tello (Geografia Urbana UB), Socorro Pérez Rincón Fernández (Urbanista i integrant del Grup de Recerca de Multiculturisme i Gènere) Mostafà Shaimi, (Filòsof membre Espai antiracista de Salt), Albert Cuchí (Arquitecte i professor de la ETSAV), Ana M. Novoa (Membre de l’Agència de Salut Pública de Barcelona) i Daniele Porretta (Arquitecte i membre del Col·lectiu Accions Urbanes), entre altres.

Us hi podeu apuntar, gratuïtament, emplenant el següent formulari.

Tags

Author

Leave Comment

0 Comments

Leave Reply

Do you want to write something?

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

AureaSocial 2015 - Licencia Creative Commons by-nc-sa 3.0