Qui som?

AureaSocial és un centre social autogestionat ubicat al barri de El Poblet a Barcelona i enxarxat amb la Cooperativa Integral Catalana. Es un recurs comú al servei de  la creació d’eines i recursos per  facilitar l’autonomia, l’empoderament a nivell personal com col·lectiu i l’autogestió local.

Un espai no jeràrquic, horitzontal, no sexista i anti homofòbic

Som persones que pensem que l’alimentació, la salut, l’educació, l’habitatge  són drets fonamentals bàsics que han de ser autogestionats per   xarxes locals i assemblees sobiranes.Unió, Acció, Autogestió

Actualment l’espai esta gestionat per l’assemblea local  Eco Xarxa El Poblet que treballa des de fa uns anys per el desenvolupament del rebost local i del intercanvi mitjançant la moneda social (ecocoop) i cryptomoneda justa (faircoin) sense oblidar el context capitalista que ens envolta, malgrat no sigui del nostre gust, on també hem d’utilitzar les monedes del sistema.

Estem obertes a la participació de les persones del barri, en aquest sentit estem implementant un espai amb productes artesans,espai de relax, zona de te i centre de salut amb teràpies a l’abast de tothom.

Tornem a somniar juntes !!! T’hi apuntes?