Presentació Filant Imatges

Què?

Presentació Filant Imatges

Quan?

Dijous 20 a les 19 hs

Com?

Benvolguda, benvolgut,

Ens adrecem a tu per convidar-te a la inauguració de l’espai Filant Imatges, de Barcelona. Un espai cultural on històries i il·lustracions t’atraparan.

Filant Imatges té com a fil conductor de les seves activitats, el món dels llibres il·lustrats, i es vincula alhora íntimament, a d’altres formes d’expressió artístiques com el món de la creació tèxtil.  Un lloc de referència i encontre amb artistes de Catalunya i d’arreu, on dur a terme tallers oberts, jornades d’intercanvi, mostres d’il·lustracions, llibres d’artista i petites edicions; on hi convisquin col·lectius de manera permanent.

L’àlbum il·lustrat, és una eina que genera emocions i reflexions, a més d’empatia amb els altres i amb el món que ens envolta, i pot contribuir als processos de transformació social.  Filant Imatges és un projecte d’AureaSocial –espai obert dedicat a la salut, l’educació i l’autogestió-. Una eina més per a la transformació social.  Filant Imatges ha rebut la col·laboració i el suport d’un gran nombre d’il·lustradors/es i editorials, a més d’una càlida acollida per part de la ciutadania i de persones implicades en projectes d’educació viva.  Des d’ara fins a juny de 2013 es durà a terme una programació que inclou 15 exposicions, 12 tallers oberts, passis de cinema, i converses amb il·lustradors.

Per la inauguració de l’espai, comptem amb l’exposició: Nenes, bruixes i princeses  Exposició col·lectiva amb il·lustracions inspirades en els contes clàssics de la literatura infantil i juvenil. Una proposta gràfica, de la mà de joves il·lustradors, que replanteja els rols masculins i femenins i proposa una visió alternativa als rols i estereotips.  Amb il·lustracions de:  Olga Alberich, Pitu Álvarez, Mireia Coll, Rebeca González, Guibo, Loli Iglesias, Anna Benítez, Gemma López, Ester Llorens, Eva Sans, Cristina Sardà, Lucia Serrano, Lola Roig, Marcia Yáñez.  Idea i direcció: Ignasi Blanch.

Comptem també amb la presentació de l’obra tèxtil de la il·lustradora Maria Tarragó.

L’acte d’inauguració de l’espai Filant Imatges comptarà amb la participació de:

Enric Duran -activista i membre de la Cooperativa Integral Catalana-

Ignasi Blanch- il·lustrador i professor d’il·lustració-

Lola Roig, -il·lustradora-

Maria Tarragó -il·lustradora i creadora tèxtil-

Presentarà l’acte, el col·lectiu Filant Imatges, coincidint amb l’inici de la campanya de micro-finançament a Verkami.

Us hi esperem!

On?

Espai 123

Contacta

Loreley Bertran/Ferran Orozco/Inés Romero

Filant Imatges filantimatges@aureasocial.org

722704422

Leave a Comment