Organització Assembleària

Participem activament en el desenvolupament de projectes que pretenen la trasformació social des de la base, amb la posibilitat de crèixer i empoderar-nos per construïr un sistema autogestionat, garantit així la satisfacció de les necessitats bàsiques i promovent l’alliberació i l’autonomia de cada una de nosaltres.

En aquest espai desenvolupem infinitat d’iniciatives, reflectint tota la potència que totes i cadascuna de nosaltres duem a dins.

Ens organitzem de manera assembleària, garantit la horitzontalitat i la obertura dels processos de presa de decisions que ens fan avançar dia rere dia en el procés. Totes les assemblees són obertes i s’invita a participar a totes les persones

 

Assemblees generals

Amb les assemblees periòdiques mensuals definim la gestió i dinamització del metaprojecte. Esdevenen espais de trobada per a totes les persones que formen part d’AureaSocial i que estan desenvolupant les activitats diverses, on poder debatre qüestions de fons i que afecten al conjunt de la comunitat.

Cada primer dimecres de cada mes. La propera serà el 7 de novembre de 2012

 

Assemblees de gestió

Amb les assemblees periòdiques setmanals es coordinen els diferents grups de treball que possibiliten la gestió i el manteniment de l’espai.

Cada dilluns a les 16h

Quins grups de treball hi ha?  Veure aquí

Leave a Comment