#OpDesobediencia Serra Tramuntana

Ara que els savis ens diuen que tal volta, el misteri de la pau que volem Nosaltres, pero que haurem de combatre, amb fusils tot i la tendressa de les cançons col·lectives, encara li dec una, com va fer Chicho Sánchez Ferlosio als miners d’asturies; encara li dec una cançó que ocupi (en el cas del Assecador des Tres Cruis, el lloc de l’escala de S.), als pecats que no vaig gastar, els que no vaig tenir, no com germà, sols cançó que al dictador també aludeix, una cançó a la mentida, petita, fràgil així salva, endurida, assesina, bruta, sanguinària, una cançó a l’oportú mutilador de tanta ala, a les fronteres, les humanes, no les del misteri, (..), a una bala, a un projectil que degué esperar-me a alguna cel·la, una cançó desesperada per no poder arribar a veurer-la, al company, d’una bandera comú que voli amb la història, una cançó a la mort, a allò impossible, a la dona, indescriptible com una espeuma inflamada en vents d’esperança.

Per què?  Per generar sinèrgies entre Endavant, Arran, la Comunitat Afro, col·lectius de l’Info Usurpa i la Coop. Integral Catalana, la Coordinadora Llibertària de Mallorca, Ràdios Lliures, Contrainfo.cat i el 15M.

Com?  Col·lectivitzant un vaixell de les flotes d’Acciona/Transmediterrania i/o Balearia, navegant de Barcelona a Mallorca. Documentant les trobades que es donin a sobre del vaixell per tal de poder-ho mostrar com un exemple de “Drecera Col·lectiva” dintre de la Revolució Integral i a l’hora que empenyent els processos d’enxarxament d’alternatives i emancipació del capitalisme en marxa a la illa de Mallorca.

Amb qui?  Amb les treballadores del vaixell -tot questionant l’autoritat del capità- i totxs les revolucionaries que es vulguin sumar a aquesta aventura comuna.

Quan i on?  Ho decidirem en assemblea si veniu els dies 7, 14, 21 i 28 de juny a Barcelona.

Ens trovem a les 19h a l’entrada d’Aurea Social (c/Sardenya, 263).

+info: http://serratramuntanasierramaestra.wordpress.com 

contacte: oficinaokupaciomallorca@autistici.org

Leave a Comment