Desobediència Econòmica

 

L’Oficina resta oberta dilluns i dimecres de 17 a 20 h i divendres de 10 a 14h asumits per la comissiò juridica de la CIC

Si necessites més informació pots escriure a juridica@cooperativaintegral.cat

Les oficines de desobediència econòmica (presents en diferents punts de l’estat espanyol) són espais on persones es troben per compartir dubtes i coneixements sobre la desobediència econòmica, entesa com una forma de desobediència civil i d’insubmissió a totes les lleis i polítiques que considerem injustes.

L’ iniciativa sorgeix de la proposta Dret de Rebel·lió, que promou la desobediència i des d’on s’ha coordinat la redacció i distribució de 5000 exemplars del Manual de Desobediència Econòmica.

Pots descarregar-te el Manual aquí -> Manual desobediencia economica

Concretament a Barcelona, l’Oficina es troba present a AureaSocial i es tracta d’un grup de persones que recolzen a totes aquelles interessades en realitzar qualsevol acció de desobediència econòmica, com pot ésser la insubmissió fiscal, la insolvència o el no pagament de deutes bancaris. Es tracta de posar en comú els coneixements de totes per facilitar l’empoderament de cada persona per passar l’acció.

En aquest sentit l’Oficina de Desobediència facilitarà la trobada d’aquelles persones estiguin en situacions similars i comprteixen idees per guiar l’aprenentatge col·lectiu del grup cap a la realització d’accions que promoguin la insubmissió a l’estat, a la banca i fomentin la construcció d’alternatives d’autogestió

Vols més informació?

Visita el web  derechoderebelion.net

L’Oficina resta oberta com espai d’informació i d’aprenentatge col·lectiu

dilluns i dimecres de 17 a 20 h i divendres de 10 a 14h asumits per la comissiò juridica de la CIC

Si necessites més informació pots escriure a juridica@cooperativaintegral.cat

Leave a Comment