LAGARDER, L’ACTIVISTA «POLITICAMENT INCORRECTE»

L’han fet fora de molts mítings de partits de tots el colors per protestar, denunciar i fins i tot insultar a la gent que el creu que es responsable de la situació de milers de persones «sense sostre» a la península ibèrica. Fins i tot ha estat agredit per membres de la extrema dreta franquista no fa pas tan de temps. Al juliol d’aquest any va anunciar que marxava d’Espanya ja que tenia vigent una ordre d’expulsió però va decidir que tornaria al setembre per presentar el seu llibre «sin techo», ja ho fet a altres indrets de Catalunya d’àmbit llibertari,vindrà a Barcelona a presentar-lo en aquesta ocasió visitarà l’Espai del Poblet (Aurea Social) el proper dijous 30 de novembre a les 20,30 hores

en una jornada cultural que començara a les 19 h l’escriptor de granada Pablo Lopez que ens parlarà de com desmuntar el mite de l’esforç en el seu llibre «Tripalium».

Us convidem a assistir a aquesta vesprada força interessant e irreverent per el tarannà dels ponents i dels continguts que ens exposen. Denuncia social, Reflexió i Critica.

Hi haurà pica pica vega i vegetarià i begudes artesanes sense alcohol.