Formulari d’autoavaluació

Aquest mes de juny celebrem l’aniversari d’AureaSocial. Ja hem fet un any de trajectòria i volem proposar un espai de reflexió i posada en comú de tots els projectes que participem de l’espai.

Propostes per a la reflexió: Què ens vam proposar a l’inici?, Com hem evolucionat?, En quin punt ens trobem?, On volem anar?

Hem pensat generar un espai dimarts a les 12:00 h per a rebre els grups que ja participen o han participat de l’espai, perquè puguin exposar les seves reflexions i valorar la seva continuitat com a participants de l’espai d’AureaSocial. Això vol dir que l’assemblea de dinamització d’espais d’aprenentatge col·lectiu deixarà de rebre noves propostes i se centrarà en posar en comú i compartir experiències entre les persones que hem habitat cada dia AureaSocial

Per això us demanem que feu la vostra reflexió i respongueu les següents qüestions. Nosaltres també farem la nostra i així, després, podrem fer la posada en comú

[contact-form-7 id=”4273″ title=”evaluacio”]

Us preguem que tots els grups aportin el resultat de les seves reflexions a aquesta assemblea, tots els dimarts a les 12 del matí. En el cas que no pugueu participar en aquest horari, ens ho podeu comentar per trobar un altre moment en què fer-ho.

Ens agradaria poder fer aquesta reflexió i posada en comú d’experiències entre tothom durant els mesos de juny i juliol, i així poder continuar de nou al setembre partint d’una comunicació activa i responsable.

També, us convidem a proposar i organitzar activitats emmarcades en l’aniversari d’AureaSocial, durant les dues últimes setmanes de juny, des de dilluns 17 fins a divendres 28. Aquestes activitats poden realitzar-se dins o fora d’AureaSocial. Per organitzar-nos millor, envieu la vostra proposta a espais@aureasocial.org

Aprofitem aquest espai per comunicar i potenciar el procés de col·lectivització d’AureaSocial, que ens permetrà poder continuar amb les activitats i construir entre tots i totes.

Moltes gràcies per la vostra participació!

Leave a Comment