Esdeveniments

Civilització Lliure

Esdeveniment entrada lliure diumenge 29,de 15 a 20 hores
Taller de Ioga acro­bàtic
  Xerrada : l’ Autogestió de la salut 
  Xerrada: Moneda so­cial
Projecció documental “freemagos”
GRATIFERIA Fira de franc (llibres, cose­s, roba,…) porta el que vulguis , port­a’t el que t’agradi)

 

 

Música en directe amb Silvina Laura (TA­NGO).

Kronstadt dins el context del Centenari de la Revolució Russa 1917-2017

Us volem convidar a l’Espai del Poblet (Aurea Social) a l’acte xerrada i
concert que celebrem per commemorar el Centenari del Soviet llibertari a
Kronstadt en el marc de la revolució russa de 1917.

Sabem que l’aixecament es va fer al març de 1921 però volem aprofitar el
centenari de la Revolució Russa per explicar la experiència llibertaria
d’aquell temps.

Serà el proper dia 29 d’Octubre diumenge a partir de les 19,30 h al carrer
Sardenya 263 Barcelona

La Entrada es Lliure i l’aforament es limitat.
Xerrada a càrrec de Ermengol Gassiot i concert de Juanito Piquete &
Valentin Wallace

Salut i Autogestió
Eco Xarxa El Poblet

 

ACTIVITATS SETMANALS A AUREA SOCIAL

Taller: presentació de la tècnica “Integració emocional”

La integració emocional (IE) és una tècnica terapèutica basada en la identificació de patrons i màscares de l’ego para des d’aquí, i utilitzant la nostra capacitat d’estar conscients, poder dissoldre qualsevol tipus de malestar, sofriment o problema.

Primer comença sent una tècnica d’autoconeixement però amb experiència i l’entrenament adequat es converteix en una gran eina per al treball amb altres persones, totalment compatible amb qualsevol altre tipus de teràpia o tractament psico/emocional.


Amb molta alegria et comparteixo un taller en el qual presento aquesta tècnica de sanació. El motiu pel qual més m’agrada, a part de la seva eficàcia, és que et permet ser més autònom/a en el teu procés i més conscient de tu mateix/a.

 

L’Horari del Taller és de 19:30 a 21:00
Dijous 13 de Juliol a Aurea Social (Sardenya, 263, 08013 Barcelona)

Conèixer més sobre la Integració Emocional i/o Reservar la teva Plaça? Aquí >> heartandmindfulness@gmail.com o WhatsApp al 626 13 77 12

M’encantarà comptar amb la teva presència i poder compartir la meva experiència amb tu!

Wendy

 

Xerrada: La família i l’educació en un entorn tecnològicament saludable

 

Les noves tecnologies ens ofereixen confort, però estem segurs si són biocompatibles amb les nostres llars i centres educatius?
Què contamina més, una bombeta LED, el WiFi, un telèfon mòbil, un cablejat elèctric defectuós o un nou comptador intel.ligent de consum elèctric?
Per què els Governs d’Israel, França i recentment de Xipre han prohibit per llei l’ús del WiFi a les llars d’infants?
 
Consells per aconseguir un entorn saludable i biocompatible per a mares, pares, nens i escoles que necessitin fer un ús responsable i segur de les noves tecnologies.
 
 
————————————————
 
 
Xerrada a càrrec d’en Juan Antonio Rivera Vila, assessor en salut de l’hàbitat, geobiologia, contaminació electromagnètica i bioconstrucció. Divulgador dels efectes que tenen les noves tecnologies en la salut humana a diverses fires ecològiques, associacions i biblioteques com Eco-Sí, Ecosalut, Fira Alternativa de Sant Pol de Mar, Eco Sant Cugat, Associació de dones de la Vallalta, Biblioteca Pública de Girona, entre altres.
Col.laborador de l’Associació ENSALUT de Barcelona per difondre els riscos i perills que impliquen els camps electromagnètics en el mediambient. Membre de l’Asociación Electro y Químico Sensibles por el Derecho a la Salud.
 
Juan Antonio Rivera Vila
Salut de l’hàbitat, contaminació electromagnètica i bioconstrucció | Salud del hábitat, contaminación electromagnética y bioconstrucción | Healthy living spaces, Electrosmog and Building Biology
Web: https://cemproteca.com | Móvil.: +(34) 601212609

Xerrada: Dolça Revolució, depuracions i dejunis

El nostre organisme de forma natural té la capacitat de autosanarse, per a això necessita poder descansar del procés de digestió, ja que tota aquesta energia que estalvia l’empra a cuidar, desintoxicar i restablir la integritat de les seves cèl·lules.

Si t’interessa saber sobre aquest tema, et convidem al fet que vinguis aquest divendres a Aurea Social a gaudir de la xerrada d’Aleix Pamies.

Divendres 30 de juny de 2017 a les 19:00.

————–

Aleix Pamies
www.facebook.com/aleixpamies
aleix@pamieshorticoles.com
aleix@pamiesvitae.com

— 
Tècnic en Naturopatia
Titulat en Iridología Renovada
Expert en nutrició cel·lular activa
Atenció al client Pamies Vitae
 
 
 
 
 

Tertúlia: L’acompanyament al fina de la vida y les llars hospice

El proper divendres 16 juny Àurea Social acollirà la presentació de Hospice.cat, Associació per a l’ Acompanyament al Final de la Vida. Hospice.cat té com a tasca obrir un debat a la comunitat sobre la mort i com morim, la qualitat de vida, la dignitat de la persona i el respecte per l’ésser humà. Tots aquests són elements clau dels principis de les llars hospice i de l’acompanyament al final de la vida.

D’altra banda, l’associació defensa i promou el dret a la informació perquè qualsevol persona que es trobi en procés final de la seva vida tingui accés a unes cures que preservin la màxima qualitat de vida possible, respectant la seva autonomia i dignitat, independentment del seu diagnòstic i de la seva edat.

Mercè Juan

Presidenta de l’Associació per a l’Acompanyament al Final de la Vida www.hospice.cat

Infermera i Llicenciada en Antropologia Social i Cultural.

 

 

 

 

 

 

 

Presentació Acupuntura Comunitaria a Aurea Social

Acupuntura Comunitària Barcelona

Un Oasi de Salut per a tothom

Abril, 2017

Tenim el gran plaer d’anunciar que es converteix en realitat un projecte que porta temps ideant-se: anem a obrir un centre d’Acupuntura Comunitària a Barcelona. Aquest centre, especial per la manera en que ofereix els seus serveis, aspira a proveir tractaments d’acupuntura a més sectors de la població que les que habitualment fan ús d’aquest tipus de teràpia.

L’acupuntura és una tècnica de la medicina tradicional xinesa, una medicina amb més que 2000 anys d’experiència clínica, que funciona restablint l’equilibri físic, psíquic i emocional de l’organisme i afavorint, d’aquesta manera, la salut. Volem que aquesta teràpia, que ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones en una manera holística, pugui formar part de la farmaciola de salut de tots.

Que té d’especial l’Acupuntura Comunitària?

Les sessions d’Acupuntura Comunitària es fan en una sala grupal, on diverses persones reben tractament al mateix temps, beneficiant-se del poder guaridor de les agulles, per una banda, i de l’energia del grup, de l’altra. L’ambient càlid i acollidor, el converteix en un lloc on desconnectar junts; un oasi de calma i salut al mig de la ciutat.

Les sessions s’ofereixen amb un model solidari de pagament; un preu flexible entre 15 – -30 UM, on l’ús per uns equilibra l’ús d’altres, per cobrir les despeses de la consulta. Gràcies al suport d’Aurea Social (el local on començarem a treballar) podrem funcionar també en moneda social o mitjançant l’intercanvi per treballs realitzats en l’espai.

Perquè fem això?

Volem difondre el gran potencial de la medicina tradicional xinesa, capaç d’abordar condicions de salut freqüents en la població, evitant que el desconeixement o cost dels tractaments d’acupuntura suposin un obstacle que la converteixin en una tècnica minoritària. Aquest projecte és una aposta per un abordatge comunitari de la salut, compromès amb l’equitat social i amb una visió holística de l’ésser humà i el seu entorn.

Els convidem a venir a sentir la diferència d’una sessió comunitària els

Dijous de 10:00-15:00 16:00-19:00 a calle Sardenya 263, Barcelona, 08013

Les cites es poden fer online a www.acupunturacomunitariabarcelona.com

Xerrada: Dolça Revolució, alimentació i plantes medicinals

El proper divendres, 21 d’abril,
tindrem el plaer de gaudir d’una xerrada per part de l’Aleix Pàmies. Explicarà què és la Dolça Revolució i la seva filosofia, parlarà de la importància d’una alimentació correcta i adequada, una pinzellada de l’aigua de mar i explicació d’anècdotes i propietats de plantes medicinals.

Aleix Pamies
www.facebook.com/aleixpamies
aleix@pamieshorticoles.com
aleix@pamiesvitae.com

— 
Tècnic en Naturopatia
Titulat en Iridología Renovada
Expert en nutrició cel·lular activa
Atenció al client Pamies Vitae
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Presentació del llibre “El pensament polític de Salvador Seguí”

«El pensament polític de Salvador Seguí», A càrrec del seu autor, Xavier Diez.

  Aquest dijous, 6 d’abril a les 19:00h

 

L’historiador, Xavier Diez, ja habitual d’AureaSocial, especialitzat en els moviments socials del segle passat, recupera de l’oblit l’anarco-sindicalista, Salvador Seguí. Un pintor que va arribar a ser escollit secretari general de la CNT.

Salvador Seguí, que va viure a primers de S.XX i malauradament morí massa jove, assassinat, desprès de rebre una terrible nota amenaçadora, es caracteritzava per combinar teoria, habilitat estratègica, contundent discurs i capacitat de reunir els múltiples moviments del seu moment, cap uns objectius revolucionaris comuns, amalgamant-hi també el fet nacional.

En les seves propostes, seguidor de l’Escola Moderna de Ferrer i Guàrdia, va fer un treball profund, considerant veritables armes revolucionaries la formació i preparació pedagògica, cultural i intel·lectual.

Xerrada, Piratejant les Construccions de Gènere

La Laura* ve de alemania i està passant un temps a Barcelona per conèixer el funcionament de la CIC així com col·laborar i aportar coneixements.

Ha estudiat Ciències de l’Educació i Estudis de Gènere, i ara fa classes per als estudiants de pre-grau en aquests temes.
És un activista anarquista queer-feminista; escriu sobre temes feministes i relacionats, també fa crítiques a les estructures de poder i, de vegades, tallers de desallotjament o xerrades sobre aquests temes en contextos d’activistes. (Per exemple va tenir aquesta mateixa xerrada que ara podrem gaudir a AureaSocial sobre piratejar les construccions de gènere per al TransHackFeminist-Festival a Calafou).

Aquest pròxim dijous 23 de març AaureaSocial acollirà, a les 19:30 h, una conferència de Laura* que tractarà sobre com com es construeixen el sexe i el gènere. Per bé que la xerrada es farà en anglès, comptarà amb traducció simultània per a tots els oients.

Xerrada “En lluita per la Stèvia i altres plantes medicinals”

“En defensa de les plantes medicinals i la salut”
Per un costat, les farmacèutiques presionen a l’administració sanitària per a que prohibeixi la venda de plantes medicinals i, per l’altre, les mateixes farmacèutiques ofereixen extractes de plantes, de cultiu no ecològic. Animeu-vos a l’autocultiu! i sabreu el que preneu.

Xerrada a càrrec de Lola Roma – BARCELONA