Qui som?

Coop-Working Aurea Social, és un Projecte Públic Productiu de la Cooperativa Integral Catalana, amb el número de soci COOP 2291 a la Xarxa Interprofessionals, que duu a terme la seva activitat a Aurea Social, situada al carrer Sardenya 261-263, Barcelona, CP 08013

L’objectiu de Coop-Working Aurea Social és respondre a les necessitats d’espai físic per realitzar activitat econòmica de totes les seves sòcies, individuals i col·lectives, afins, cooperatives i autoocupades.

Coop-Working Aurea Social posa a disposició de tots els socis de la CIC els recursos materials d’ Aurea Social per realitzar tallers, cursos, congressos, xerrades, debats, projeccions, teràpies, etc… sempre tenint en compte els principis generals de la Cooperativa Integral Catalana.

cooperativa.cat/que-es-la-cic-2/principis-generals/

Aurea Social és un espai obert, com des dels seus inicis, a totes les propostes d’activitats lliures i formes de col·laboració basades en el suport mutu i en l’intercanvi directe. Per això, el projecte Coop-Working Aurea Social està enfocat directament als projectes amb activitat econòmica pròpia.

¿Què compartim?

Cabines:

Ideals per a terapeutes. En l’actualitat tenim 5 cabines disponibles, tres d’elles amb llit de massatge (6, 9 i 10) i dos sense però que compten amb un escriptori gran (5 i 7). Totes inclouen una taula petita, guixetes i armaris amb clau (sota demanda), Wifi, calefacció i aire condicionat, ús de cuina i office, telèfon fix (ús compartit), impressora i escànner (ús compartit).

Sales:

Ideals per activitats en moviment com ioga, pilates, dança, chi kung…

Inclouen, terra de parquet i miralls, Wifi, equip d’àudio, projector (sota demanda), vestuaris, cuina (condicions en redacció), aparcament (sota demanda)

Aquí teniu el tamany de les Sales, i en podeu veure una fotografia de cadascuna clicant aquí.

  • Sala 1: 42 m2

  • Sala 2: 42 m2

  • Sala 3: 42 m2

  • Sales 2+3: 85 m2

  • Sales 1+2+3: 125 m2

  • Sala 4: 18 m2

La neteja de l’espai és autogestionada, així que es demana que cadascun deixi la sala o cabina neta, abans o després de l’activitat (preguntar per eines de neteja).