Cicle de Trobades “Acompanyant-nos per acompanyar”

Des de l’oficina d’educació de la CIC i des de la XELL us convidem a participar al

Cicle de Trobades “Acompanyant-nos per acompanyar”

Un espai per aprendre compartint experiències i reflexions entorn l’educació lliure.

El cicle constarà de 8 sessions (de novembre a juny) facilitades i dinamitzades per diferents persones amb una llarga trajectòria i experiència en el món de l’educació lliure, moltes d’elles de la XELL. Al llarg de les trobades aprofundirem en quatre grans temes: actitud, famílies, etapes de desenvolupament, i materials i metodologies, tot i així seran obertes al devenir i a les propostes que puguin anar sorgint. Encetarem cada trobada amb una dinàmica o proposta corporal per anar entrant de manera vivencial en la qüestió a tractar, per després, entre totes, poder compartir sensacions, emocions, experiències, reflexions, dubtes, etc.

“Acompanyant-nos per acompanyar” tindrà lloc el segon dimecres de cada mes de 18.30h o de 20.30 a AureaSocial (C/Sardenya, 263).
El cicle s’inicia el dimecres 14 de novembre amb la participació de Mª José Vaiana.

Considerem molt important la cohesió i el benestar del grup, així com també que totes les persones es sentin a gust en l’espai i es per això que hi haurà 30 places.
Si esteu interessades en participar, us podeu inscriure al següent formulari https://www.autogestio.cat/Cicle-acompanyar-nos


Leave a Comment