Característiques de l’espai

És un espai de dues plantes de 1.100 m2 útils i una terrassa de 300 m2.

La planta baixa disposa, a l’entrada principal, d’un gran espai de trobada amb moltes possibilitats (llibreria, botiga, oficines d’informació) i també de 6 sales per a fer-hi tallers, reunions, assemblees… des de 15 persones fins a 160, equipades amb tecnologia que ens permetrà emetre en directe el que es vulgui; aquesta planta també disposa de diversos espais de magatzem, despatxos, serveis, copisteria…

A la primera planta hi ha 15 cabines preparades per a realitzar-hi suport i teràpies, amb diversitat de tècniques i disciplines, destinades a l’ autogestió de la salut.

També disposa de sala d’espera, serveis i una gran cuina amb moltes possibilitats, on alimentar-nos i realitzar tallers i espais d’aprenentatge sobre l’art culinari i les propietats dels aliments.

L’espai també disposa d’una gran terrassa amb una zona coberta, també amb possibilitats molt creatives, per exemple àpats, reunions i activitats a l’aire lliure. Després de les obres de millora i reparació, actualment la terrassa està acollint un hort comunitari, on ja estan brotant les llavors que s’han reunit de manera col·lectiva, tant fruita i vegetals com també plantes medicinals.

Resteu totes convidades a venir i visitar l’espai que acull el metaprojecte d’AureaSocial

Leave a Comment