Activitats setmanals

El curs ha començat, altre cop, per moltes de nosaltres. Nou cicle, noves idees i seguim endavant. Per això us volem recordar en aquest article totes aquelles activitats que ja tenim consolidades, per a valorar-les, gaudir-les i proposar-ne de noves. ¡Tingueu en compte que per participar a totes i cadascuna d’elles, cal omplir abans un formulari, com a sòcia afí o bé com a sòcia cooperativa!

DILLUNS

[Actualització! Actualment l’Equip de l’Hort es reuneix en diferents dates, tractant d’aprofitar el màxim les jornades de treball col·lectiu. Per això, si us ve de gust, el millor és que envieu un correu a hortcomunitari@aureasocial.org per trobar-vos en les millors condicions. L’Hort ens ho agraïrà! ;)]

Els Dilluns a l’Hort podeu passar-vos per la Terrassa d’AureaSocial i gaudir del treball a l’hort que fem entre totes.

Cap al vespre, i potser abans de sopar si és el vostre horari, podeu dedicar l’horeta que va des les 19:00h fins les 20:00h per practicar Ioga Integral i Relaxació amb la Tesi, qui us acompanyarà a la recerca de la felicitat que duem dins i… ¡de vegades la tenim despistada!

També us proposem assistir el Taller de Reciclatge Artístic amb en Casper a partir de les 17:30h. La proposta és facilitar experiències creatives de diverses disciplines. Acostant-nos  amb respecte i humilitat a qualsevol material o concepte. No importa l’estat en que es trobi. Tot això, posant a treballar imaginació, intuició i coneixements. Despertant la passió i compromís per la bellesa

cartell curs 2016 a4 small (2)

DIMECRES

A mitjans de setmana, i si el dilluns no us anava bé o voleu continuar, podeu trobar-vos a les 14h amb la Tesi Paiva per practicar Ioga Integral i Relaxació. També a les 20h, ella mateixa ens guia per practicar Pilates Extrem. ¿Quin us anima més? ¿Podreu amb els dos?

Qualsevol dimecres a les 17:30 és genial per passar-vos per la Terrassa d’AureaSocial i trobar-nos amb l’EcoXarxa El Poblet.
Entre totes muntem uns berenars deliciosos.

Així donem vida a un espai de trobada i acollida a persones del barri, sòcies de la cooperativa, auto-ocupades… activistes, on compartim
com a assemblea idees, propostes i tiberi.

DIJOUS

A les 18h es reuneix la Xarxa GAM, Grupo de Suport Mutu, format per persones que han estat o segueixen psiquiatritzades contra la seva voluntat. Com a grup que té cura de la privacitat i la confiança entre membres, et suggerim que et posis en contacte a través de la seva pàgina per començar a conèixer les seves propostes.

A les 19h és quan pots venir a connectar amb el teu esperit més enèrgic i equilibrat practicanc al Taller de Kung Fu de l’escola Jun Fan. ¡Nosaltres tampoc sabíem que aquesta era la que practicava el mític Bruce Lee! Absolutament recomanable per mimar la salut i la confiança en el propi cos.

Bruce Lee

DIVENDRES

Els divendres és el millor dia per conèixer “de què va tot això de la CIC”. Just al migdia, en Dani duu a terme l’Acollida de la CIC, on demés de fer un breu passeig pel recinte d’AureaSocial i conèixer totes les seves curiositats, tindreu l’oportunitat de fer-vos una imatge més propera de la Cooperativa Integral Catalana i plantejar les vostres qüestions en companyia d’altra gent igualment interessada.

1

 

Leave a Comment