Activitats Setmanals

Grup d’homes

 

Proposo aquest espai amb l’anim i l’espereança de crear un lloc on contactar amb altres homes i sentir confiança com per expressar, profunditzar y acollir les diferentes formes de masculinitat que jeuen en cadascun.

Explorarem cada un al seu ritme, les dimensions psicológiques, emocionals y corporals a través de les eines de la Gestalt i la meditació.

Enrique Caballero
Terapeuta Gestalt

Confirmar assitència:
encabmay@gmail.com
685860817

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Power Ioga

El ioga és l’art marcial de l’ànima, i el teu contrincant és el més fort amb el qual mai t’has trobat, el teu ego.

Si vols posar-ho a prova i conèixer els teus límits, alhora que exercites cos i ment, atreveix-te a provar-ho.
Tots els nivells són benvinguts. Si penses que el ioga és una disciplina avorrida, et convido al fet que vinguis i canviïs d’opinió.
A través de les postures de ioga, enllaçades de manera molt dinàmica, anem a engegar l’energia del nostre cos, flexibilitzant-ho, enfortint-ho i dotant-ho d’equilibri i control.
Les classes tenen una durada d’una hora i quart. És necessari portar la teva esterilla (però si és la teva primera experiència amb el ioga, i encara no t’has decidit a comprar una, posa’t en contacte amb mi i et portaré una perquè provis a la teva primera classe), una tovallola petita i roba còmoda (i preferentment ajustada perquè no et molesti en la teva pràctica).

Namasté


Contacte:

juditmartinez@hotmail.com
649407543

 

 

Meditació Zen

La meditació Zen és una de les pràctiques de meditació budista més conegudes i apreciades a occident.
Som un grup amateur  que formem aquest espai/taller  per aproximar-nos a l’estudi i la meditació Zazen  cada dilluns durant una hora de manera totalment gratuïta.
Beneficis del Zen:
La meditació Zen afavoreix  l’atenció vigilant peró relaxada, una focalització tranquil.la a través de la qual es guanya una gran visió interior, tant d’un  mateix  con del món que ens envolta.
Així mateix a travès de la pràctica continuada es pot aconseguir un major benestar i millorar l’estat de  salut.
Horari:
* Primera introducció un cop confirmada assistència 19:30
Divendres  de 20 a 21 hores, máxim 10 places.
enviar mail a: fractalcultural@gmail.com