Xerrada: La família i l’educació en un entorn tecnològicament saludable

 

Les noves tecnologies ens ofereixen confort, però estem segurs si són biocompatibles amb les nostres llars i centres educatius?
Què contamina més, una bombeta LED, el WiFi, un telèfon mòbil, un cablejat elèctric defectuós o un nou comptador intel.ligent de consum elèctric?
Per què els Governs d’Israel, França i recentment de Xipre han prohibit per llei l’ús del WiFi a les llars d’infants?
 
Consells per aconseguir un entorn saludable i biocompatible per a mares, pares, nens i escoles que necessitin fer un ús responsable i segur de les noves tecnologies.
 
 
————————————————
 
 
Xerrada a càrrec d’en Juan Antonio Rivera Vila, assessor en salut de l’hàbitat, geobiologia, contaminació electromagnètica i bioconstrucció. Divulgador dels efectes que tenen les noves tecnologies en la salut humana a diverses fires ecològiques, associacions i biblioteques com Eco-Sí, Ecosalut, Fira Alternativa de Sant Pol de Mar, Eco Sant Cugat, Associació de dones de la Vallalta, Biblioteca Pública de Girona, entre altres.
Col.laborador de l’Associació ENSALUT de Barcelona per difondre els riscos i perills que impliquen els camps electromagnètics en el mediambient. Membre de l’Asociación Electro y Químico Sensibles por el Derecho a la Salud.
 
Juan Antonio Rivera Vila
Salut de l’hàbitat, contaminació electromagnètica i bioconstrucció | Salud del hábitat, contaminación electromagnética y bioconstrucción | Healthy living spaces, Electrosmog and Building Biology
Web: https://cemproteca.com | Móvil.: +(34) 601212609

Related posts

Leave a Comment