Taller: presentació de la tècnica “Integració emocional”

La integració emocional (IE) és una tècnica terapèutica basada en la identificació de patrons i màscares de l’ego para des d’aquí, i utilitzant la nostra capacitat d’estar conscients, poder dissoldre qualsevol tipus de malestar, sofriment o problema.

Primer comença sent una tècnica d’autoconeixement però amb experiència i l’entrenament adequat es converteix en una gran eina per al treball amb altres persones, totalment compatible amb qualsevol altre tipus de teràpia o tractament psico/emocional.


Amb molta alegria et comparteixo un taller en el qual presento aquesta tècnica de sanació. El motiu pel qual més m’agrada, a part de la seva eficàcia, és que et permet ser més autònom/a en el teu procés i més conscient de tu mateix/a.

 

L’Horari del Taller és de 19:30 a 21:00
Dijous 13 de Juliol a Aurea Social (Sardenya, 263, 08013 Barcelona)

Conèixer més sobre la Integració Emocional i/o Reservar la teva Plaça? Aquí >> heartandmindfulness@gmail.com o WhatsApp al 626 13 77 12

M’encantarà comptar amb la teva presència i poder compartir la meva experiència amb tu!

Wendy

 

Related posts

Leave a Comment