Tertúlia: L’acompanyament al fina de la vida y les llars hospice

El proper divendres 16 juny Àurea Social acollirà la presentació de Hospice.cat, Associació per a l’ Acompanyament al Final de la Vida. Hospice.cat té com a tasca obrir un debat a la comunitat sobre la mort i com morim, la qualitat de vida, la dignitat de la persona i el respecte per l’ésser humà. Tots aquests són elements clau dels principis de les llars hospice i de l’acompanyament al final de la vida.

D’altra banda, l’associació defensa i promou el dret a la informació perquè qualsevol persona que es trobi en procés final de la seva vida tingui accés a unes cures que preservin la màxima qualitat de vida possible, respectant la seva autonomia i dignitat, independentment del seu diagnòstic i de la seva edat.

Mercè Juan

Presidenta de l’Associació per a l’Acompanyament al Final de la Vida www.hospice.cat

Infermera i Llicenciada en Antropologia Social i Cultural.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Leave a Comment