Taller de Yaaba

Yaaba significa:
Ioga
Acció
Afro
Brasil
Atenció

En les classes de Yaaba es desenvolupa fusions de treballs corporals i ball que tenen com a objectiu millorar la postura i l’estat de la columna vertebral.

El mètode Yaaba realitza un treball global en tot el cos. Els exercicis de tonificació i estiraments excèntrics estiren i reforcen la musculatura. D’aquesta manera es van reduint tensions i dolors en zones crítiques, com l’esquena, les cervicals i els braços, alhora que millorem la nostra postura corporal. La part de ball (Dansa africana i afro-brasilera) ofereix un treball rítmic. No es tracta de l’aprenetatge de coreografies; l’objectiu és sentir l’alegria que el ball transmet, alliberant així tensions i estrés.
Persones a les que va dirigit: Per a totes les edats.

 

 

 

QUÈ CAL PORTAR EL PRIMER DIA? Es recomana portar màrfega pròpia o en el seu defecte una tovallola (obligatori). Roba còmode, mitjons i una manta (tipus sofà) o “pareo” per tapar-se durant la relaxació

Mes info: yaabamartina@yahoo.com

 

Related posts

Leave a Comment