Presentació Acupuntura Comunitaria a Aurea Social

Acupuntura Comunitària Barcelona

Un Oasi de Salut per a tothom

Abril, 2017

Tenim el gran plaer d’anunciar que es converteix en realitat un projecte que porta temps ideant-se: anem a obrir un centre d’Acupuntura Comunitària a Barcelona. Aquest centre, especial per la manera en que ofereix els seus serveis, aspira a proveir tractaments d’acupuntura a més sectors de la població que les que habitualment fan ús d’aquest tipus de teràpia.

L’acupuntura és una tècnica de la medicina tradicional xinesa, una medicina amb més que 2000 anys d’experiència clínica, que funciona restablint l’equilibri físic, psíquic i emocional de l’organisme i afavorint, d’aquesta manera, la salut. Volem que aquesta teràpia, que ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones en una manera holística, pugui formar part de la farmaciola de salut de tots.

Que té d’especial l’Acupuntura Comunitària?

Les sessions d’Acupuntura Comunitària es fan en una sala grupal, on diverses persones reben tractament al mateix temps, beneficiant-se del poder guaridor de les agulles, per una banda, i de l’energia del grup, de l’altra. L’ambient càlid i acollidor, el converteix en un lloc on desconnectar junts; un oasi de calma i salut al mig de la ciutat.

Les sessions s’ofereixen amb un model solidari de pagament; un preu flexible entre 15 – -30 UM, on l’ús per uns equilibra l’ús d’altres, per cobrir les despeses de la consulta. Gràcies al suport d’Aurea Social (el local on començarem a treballar) podrem funcionar també en moneda social o mitjançant l’intercanvi per treballs realitzats en l’espai.

Perquè fem això?

Volem difondre el gran potencial de la medicina tradicional xinesa, capaç d’abordar condicions de salut freqüents en la població, evitant que el desconeixement o cost dels tractaments d’acupuntura suposin un obstacle que la converteixin en una tècnica minoritària. Aquest projecte és una aposta per un abordatge comunitari de la salut, compromès amb l’equitat social i amb una visió holística de l’ésser humà i el seu entorn.

Els convidem a venir a sentir la diferència d’una sessió comunitària els

Dijous de 10:00-15:00 16:00-19:00 a calle Sardenya 263, Barcelona, 08013

Les cites es poden fer online a www.acupunturacomunitariabarcelona.com

Related posts

Leave a Comment