Xerrada, Piratejant les Construccions de Gènere

La Laura* ve de alemania i està passant un temps a Barcelona per conèixer el funcionament de la CIC així com col·laborar i aportar coneixements.

Ha estudiat Ciències de l’Educació i Estudis de Gènere, i ara fa classes per als estudiants de pre-grau en aquests temes.
És un activista anarquista queer-feminista; escriu sobre temes feministes i relacionats, també fa crítiques a les estructures de poder i, de vegades, tallers de desallotjament o xerrades sobre aquests temes en contextos d’activistes. (Per exemple va tenir aquesta mateixa xerrada que ara podrem gaudir a AureaSocial sobre piratejar les construccions de gènere per al TransHackFeminist-Festival a Calafou).

Aquest pròxim dijous 23 de març AaureaSocial acollirà, a les 19:30 h, una conferència de Laura* que tractarà sobre com com es construeixen el sexe i el gènere. Per bé que la xerrada es farà en anglès, comptarà amb traducció simultània per a tots els oients.

Related posts

Leave a Comment