Presentació del llibre “El pensament polític de Salvador Seguí”

«El pensament polític de Salvador Seguí», A càrrec del seu autor, Xavier Diez.

  Aquest dijous, 6 d’abril a les 19:00h

 

L’historiador, Xavier Diez, ja habitual d’AureaSocial, especialitzat en els moviments socials del segle passat, recupera de l’oblit l’anarco-sindicalista, Salvador Seguí. Un pintor que va arribar a ser escollit secretari general de la CNT.

Salvador Seguí, que va viure a primers de S.XX i malauradament morí massa jove, assassinat, desprès de rebre una terrible nota amenaçadora, es caracteritzava per combinar teoria, habilitat estratègica, contundent discurs i capacitat de reunir els múltiples moviments del seu moment, cap uns objectius revolucionaris comuns, amalgamant-hi també el fet nacional.

En les seves propostes, seguidor de l’Escola Moderna de Ferrer i Guàrdia, va fer un treball profund, considerant veritables armes revolucionaries la formació i preparació pedagògica, cultural i intel·lectual.

Related posts

Leave a Comment