Chi Kung a Aurea Social

Que és el Chi Kung?

El Chi Kung és un tipus d’exercici que origina en el temple de Shaolin de Xina. Consisteix en moviments suaus i rigorosos que es combinen en seqüències. Practicar Chi Kung estimula la coordinació i capacitat corporal, la respiració i la flexibilitat. És un mètode idoni per mantenir-se en forma i protegir-se de la tensió i l’estrès quotidià.

A un nivell més avançat, el Chi Kung és l’art de la respiració. Permet desenvolupar i mobilitzar l’energia interna amb l’objectiu d’augmentar la vitalitat, salut i promoure la longevitat.

En aquesta classe estudiarem el sistema LoHan Chi Kung. És un estil que abasta una àmplia metodologia apta per a diversos estats de salut. Aprendrem exercicis simples que fàcilment es podran aplicar a casa i estudiarem la forma de Sup Baat LoHan, Les 18 Mans de Buda.

En aquesta classe treballarem
la respiració per augmentar la nostra vitalitat
la flexibilitat per eliminar dolors
la relaxació per harmonitzar i tranquil·litzar la ment

Horari:

Els dijous a les 19:30h

Info:

monicarichardsongarcia@gmail.com

Related posts

Leave a Comment