Salut Femenina segons la Medicina Tradicional Xinesa

Aquest es un curs teòric i pràctic per a dones de qualsevol edat que vulguin aprendre a conrear la salut de l’úter a través de la saviesa de la Medicina Tradicional Xinesa.

Un 50% de dones fèrtils tenen dolor menstrual, un 70% manifesten símptomes de Síndrome Premenstrual i és cada vegada més freqüent la infertilitat. En aquest curs estudiarem una altra manera d’entendre el que ens ocorre durant el cicle menstrual per observar i prendre decisions que conreen la salut. El cicle menstrual no té perquè ser problemàtic, pot ser la clau per trobar un equilibri adequat en la nostra vida.

La Medicina Tradicional Xinesa és una medicina antiga holística que entén el cos humà integrant les emocions, les decisions i el medi ambient que li envolta. En aquest curs parlarem de les relacions energètiques que uneixen l’úter al cos i de com és afectat per les decisions quotidianes que prenem. Aquesta visió completa, que ve de la fisiologia Xinesa, ens ajudarà a comprendre perquè sofrim amb el cicle menstrual i a prendre accions sobre aquest tema.

El component teòric del curs estarà intercalat amb el següent:

  • Practicarem exercicis simples que estiren els músculs i tendons del baix ventre, harmonitzen el cicle menstrual i milloren la circulació a la zona

  • Aprendrem tècniques (acupresión, moxibustión) que ens podrem aplicar en moments específics per propulsar el bon moviment.

  • Estudiarem com influeix la nutrició en el dolor i en el benestar. Revisarem la dieta per augmentar el nivell energètic i menjar segons les necessitats del cos.

Aquest curs és el resultat del meu treball com acupuntora en consultes privades. Ho ofereixo a un preu assequible en Aurea Social perquè desitjo que totes les dones que vulguin, puguin participar en ell.

Per a més informació o inscripcions: monicarichardsongarcia@gmail.com

Un úter sa és un úter feliç!

Related posts

Leave a Comment