Yaaba

Yaaba significa: Ioga, Acció, Afro, Brasil, Atenció.

A les classes de Yaaba es duu a terme la fusió del treball corporal amb el ball, amb l’objectiu de millorar la postura i l’estat de la columna vertebral. Al començament, les classes de ball i gimnàstica es donaven de forma separada o incorporaven tan sols alguns elements de ioga.

La idea de crear una activitat que unís les tres diferents especialitats va ser immediata. A la nostra societat, que es caracteritza per la manca de temps, molta gent no disposa de masses hores per dedicar a les classes de ball, de gimnàstica i de ioga; la majoria només poden assistir a classes una vegada a la setmana. Per aquesta raó, la combinació de ball, gimnàstica i ioga, que s’ofereix a les classes de “Yaaba” resulta molt interessant a les persones que disposen de poc temps.

El mètode Yaaba realitza un treball global en tot el cos. Els exercicis de tonificació i estiraments excèntrics estiren i reforcen la musculatura. D’aquesta manera es van reduint tensions i dolors en zones crítiques, com l’esquena, les cervicals i els braços, alhora que millorem la nostra postura corporal. La part de ball (Dansa africana i afro-brasilera) ofereix un treball rítmic. No es tracta de l’aprenentatge de coreografies; l’objectiu és sentir l’alegria que el ball transmet, alliberant així tensions i estrés.

Les classes de Yaaba estan pensades per a totes les edats.

HORARI: Dimecres de 19h a 20:30h

QUÈ CAL PORTAR EL PRIMER DIA? Es recomana portar màrfega pròpia o en el seu defecte una tovallola (obligatori). Roba còmode, mitjons i una manta (tipus sofà) o “pareo” per tapar-se durant la relaxació.

APORTACIÓ: 10 U.M. (€/Ecos)

Related posts

Leave a Comment