DragonDreaming

L’ Associació Canviant Paradigmes és una associació que cerca promoure una cultura basada en el desenvolupament personal, l’enfortiment de comunitats i la cura per la Terra, difonent nous models econòmics i social que afavoreixin l’amor a la vida, el respecte a la diversitat i la satisfacció de les necessitats reals dels éssers humans com a fills i filles del Planeta Terra.

Organitzen activitats que potencien el desenvolupament integral de les persones i fomenten la trobada de diferents professionals, projectes i comunitats amb visions complementàries.

¿En què consisteix el taller?

Juntes aprendrem a captar fons i recursos econòmics per a implementar-los en projectes basats en la cultura Dragon Dreaming, de manera alineada amb les nostres visions, valors i sistema socio-ecològic major del que formem part.

La base d’aquest treball està enfocada en el procès de sanació de la relació que tenim amb nosaltres mateixes i amb el diner. Amb la captació empoderada podrem crear una economia sostenible i de respecte comú.

Juntes treballarem:

1.- La nostra relació amb els diners com a individus, amb l’entorn de treball/comunitat/grup i amb el sistema com a organisme viu.

2.- La teoria de sistemes i com el diner és creat – el seu orígen.

3.- L’escassetat i l’abundància – l’arrel de la separació.

4.- La navegació en moments de Caos.

5.- Les etapes i fases per a organitzar un procés de captació de recursos empoderats exitosos i aplicar el procés en el teu propi projecte.

¿Què és la Captació Empoderada de Fons?

La Captació Empoderada de Fons ens ensenya una via WIN-WIN (Guanyar-Guanyar) de captar recursos pels nostres projectes, en els quals les relacions que creem són més importants que els diners; l’èxit es medeix pel grau de consecució del nostre propòsit i la presència dels nostres valors a través dels projectes.

Es tracta de construir a través del procés de captació de fons un lloc on qui contribueixi al projecte, rebi a canvi la oportunitat d’actuar segons els seus valors i utilitzar el diner com a expressió de la seva ànima.

Convidarem la intel·ligència col·lectiva del sistema monetari actual, amb l’objectiu d’obtenir una visió més profunda, psico-emocional i orgànica per a contactar amb la memòria registrada de la nostra humanitat.

PÓSTER EFR IMAGEN

Related posts

Leave a Comment