Delirio

Delirio és una obra de teatre que explora els límits del seny. La seva posada en escena, d’aproximadament 40 minuts, planteja els límits de la ment i la realitat, convidant a qui assisteixi amb atenció a un viatge sensorial en què el moviment circula per distintes èpoques, així com diferents escenografies, il·luminació i acompanyament musical.

El text i la posada en escena corren a càrrec de George Swaneck i la duen a escena Noemí Delgado i Aitor Vinagret.

L’espectacle s’acull a la modalitat de Taquilla Inversa, consistent en que cadascuna decideix, una vegada vista l’obra, pagar el que considera oportú i just. És un exercici de responsabilitat i maduresa on qui ha gaudit de l’espectacle es fa conscient dels costos i el temps invertit en la prepació, així com la remuneració digna dels artistes. Ras i curt, tenint cadascú en compte el que hem dit i la seva situació econòmica, estableix el preu de l’entrada.

Reserva’t, doncs, la tarda del 8 o 9 de juny i vine a gaudir, donant suport al teatre!

 

Related posts

Leave a Comment