Assemblea Som Energia

Aquest proper dissabte 28 de Maig acollim ben contentes l’Assemblea de Som Energia a AureaSocial!
 
Tot i que desitgem que sigui un projecte conegut per tothom, sospitem que encara queda algú que no li ha arribat la notícia, per això ens hem decidit a fer aquesta entrada.
 
A Som Energia produeixen i comercialitzen energia de fonts 100% renovables.
 
Producció: Produeixen energia elèctrica en instal·lacions de generació a partir de fonts renovables (sol, vent, biogàs, biomassa, etc.), finançades amb aportacions econòmiques voluntàries dels socis.
 
Comercialització d’electricitat verda: Gestionen, compren i facturen l’electricitat que usen els socis i sòcies que han volgut contractar-los com a comercialitzadora d’electricitat verda, segons els certificats de garantia d’origen (CNMC). Socis particulars i empreses poden contractar la llum amb Som Energia sense haver de fer canvis tècnics a la instal·lació.
 
Per això considerem una gran idea que t’hi uneixis, com a sòcia, per ajudar a impulsar un model energètic renovable, eficient i en mans de la ciutadania.
 

Per afavorir el creixement d’una economia més social i solidària.

Per trencar l’oligopoli energètic existent.

Per participar d’un moviment social transformador.

Per una informació transparent i un tracte directe.

Per a funcionar de forma òptima i considerant totes les visions, es reuneixen en assemblea, com a òrgan màxim de decisió de la cooperativa: una persona, un vot.

 

Demés de les professional i professionals que gestionen el funcionament propi de la cooperativa, aquest és possible gràcies a una xarxa de Grups Locals, sòcies i socis que col·laboren voluntàriament aportant els seus coneixements i energia a les seccions territorials, als grups locals i a la plataforma de Som Energia.

 

Creiem que tu també pots fer-ho! Per això t’animem a assistir i conèixer aquesta gent i aquest projecte tant bonic i interessant!

 
 

Related posts

Leave a Comment