Xerrada P2P

Aquest dimarts 12 d’abril ens complau convidar-vos a les 19:30h a la Xerrada sobre la P2P Foundation que durà a terme George Dafermos.

En George és investigador de política i gestió de la tecnologia, amb èmfasi en la innovació oberta i distribuïda. Té un doctorat de la Universitat de Tecnologia de Delft en Estructures de Govern en Desenvolupament de Programari de Codi Obert. És també investigador associat de la P2P Foundation i membre de l’equip organitzador del Festival of the Commons. El 2013 se’n va anar a l’Equador per coordinar el procés d’elaboració de propostes de polítiques públiques per part del FLOK Society Project en les àrees d’agricultura oberta, biodiversitat, fabricació i energia distribuïda. Més recentment ha estat assessor del govern grec en el desenvolupament de polítiques orientades i aplicades al procomú.

Creiem ben interessant tot el que ens pot arribar a transmetre, ¡així que no dubteu a fer lloc a les vostres agendes!

¿Què és la P2P Foundation?

Moltes de vosaltres ja la coneixeu, però per fer-vos cinc cèntims, dir-vos que la Fundació P2P proposa ser un espai de trobada per aquelles persones que estan d’acord amb que:

  • la tecnologia reflecteix un canvi de consciència cap la participació, i la reforça
  • que el format d’enxarxament , exprssat de la manera en que es relacions els igual, és una nova forma d’organització politicai de subjectivitat, així com una alternativa a l’ordre econòmic i polític actual.
  • que la creació d’un domini públic i l’informació compartida ha d’ésser protegida i extesa en el coneixement lliure i col·lectiu.

Per saber-ne més: https://blog.p2pfoundation.net/about

Related posts

Leave a Comment