TallerClown (7-8 Maig)

La vida és una tragèdia en pla general i una comèdia en primer pla, va dir un cop Charles Chaplin. Nosaltres diem que “amb bon humor, molt millor”. Oi?

Doncs per això ens ha enamorat la  carismàtica Flipa, i hem cregut meravellòs que vingui aquest proper dijous 28 d’abril a les 19:30h a impartir-nos una Clownferència [entrada lliure] on exposi les vivències i els gran beneficis que produeix el bon sentit de l’humor, ja que no és una simple actitud humana: és saviesa, intel·ligència i autèntic coneixement d’allò que ens fa persones.

El bon sentit de l’humor és una habilitat per a la vida quotidiana, les relacions intrapersonals i interpersonals, l’educació, per a la prevenció i resolució de conflictes i també per quan vas a comprar patates.

A la setmana següent, el 7 i 8 de Maig, també oferirem un Taller Intensiu de Clown i Educació dirigit a persones amb inquietuds relacionades amb l’educació. No cal experiència prèvia en clown. L’horari dels dos dies serà de 10h a 14h i de 16h a 19h. El que fa un total de 13 hores de formació i pel que es demana una aportació de 75€, amb possibilitat de pagar un 20% en Moneda Social (Eco).

Per saber-ne més:

El clown ens permet connectar amb el nostre sentit de l’humor, el qual ens permet trobar innovadores estratègies en els diversos processos educatius.

Entrant en contacte amb el nostre estat clown, el nostre “jo” essencial, ens alliberem de prejudicis, creences limitatns i pors, el que ens permet entrar en una sintonia més elevada.

El clown ens endinsa en les nostres pròpies emocions, des d’una perspectiva lúdica, espontània i autèntica, el que ens permet augmentar el canal per a connectar amb les emocions en les nostres relacions interpersonals i saber captar quines són les nostres necessitats i quines les dels altres.

Al mateix temps, ens permet desenvolupar competències i habilitats interpersonals, per la nostra intervenció socioeducativa, és a dir, transferir el nostre estat i mirada clown al nostre treball diari. “Quan jo aprenc de mi, és quan puc ensenyar a l’altra des d’un lloc més autèntic i real”.

Objectius:

  • Connectar amb el nostre estat clown des del plaer.

  • Potenciar el nostre bon sentit de l’humor.

  • Optimitzar les nostres competències interpersonals, a través del nostre estat clown.

  • Trobar a través del clown, estratègies per a una positiva i asertiva comunicació intrapersonal i interpersonal.

  • Potenciar la mirada interna i externa del clown, com antídot davant l’Imperi de la Seriositat.

Continguts:

  • Intel·ligència emocional com plataforma d’acció pallassa i educativa.

  • El sentido de l’humor i el riure com a eina per a la transformació personal i social, en els contextos educatius.

  • El cos, com a mitjà de coneixement i expansió.

  • La improvització: individual, en parelles i en grup, com a mitjà de desenvolupament de competències i habilitats.

  • El món clown, com a eina poderosa del cor per a la intervenció socioedutiva.

Metodología

 Metodologia del plaer, que es basa peincipalment en el joc. Per la força de connectar-nos amb la llibertat que ens fa ser qui som. Dinàmiques per a conèixer i experimentar el llenguatge clown i connectar amb el cos. Improvitzacions individuals i grupals. Cercle de Sensacions: posada en comú d’allà viscut i experimentat durant els distints exercicis.

Per contactar amb ella:

Vanesa RiSe
Tlf:605.816.330

Related posts

Leave a Comment