Cooperació Catalana

Cooperació Catalana és la revista que edita la Fundació Roca i Galès sense interrupció des de 1980. Des d’Aurea Social estem ben orgulloses de participar de la difusió dels valors cooperatius, demés dins del propi àmbit de la Cooperativa Integral Catalana, en el suport mutu entre diferents col·lectius i associacions.

Aquest número 394 és especial, tot i que no ho diríeu per la xifra, oi? El que ho fa ben bonic és que és el primer de l’any 2016, en el qual celebrarem el 40è aniversari de la Fundació Roca i Galès i en el qual el número 400 de la revista Cooperació Catalana veurà la llum.

Volem celebrar amb ella, doncs, una trajectòria coherents amb l’ideari amb el qual va nèixer. Sabem que anem a una, com bé diuen, “en la ferma voluntat d’assolir cada dia més reptes, en un món que es globalitza i que necessita la cooperació, la solidaritat i la justícia social per a poder resistir els embats del capitalisme neoliberal. Contra les polítiques que volen imposar les regles del mercat i l’aprovació del Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions (TTIP), que representarà la pèrdua de drets laborals, la privatització de serveis públics i les rebaixes salarials en tots els territoris que el subscriguin, tenim la força de la nostra lluita. Des de la cooperació i amb valors feministes i ecologistes hem d’anar establint bases per a un millorament social”, és essencial per a nosaltres.

Si ho veieu talment… ¡ja sabeu on podem trobar-nos!

Salut i seguim.

Related posts

Leave a Comment