CSOA Transformadors

El CSOA Transformadors és un centre social que comença a funcionar i donar-se a conèixer, establint lligams al barri i més enllà a partir del 16 de juliol de 2015. El trobem en un edifici construït el 1925 i propietat del consistori que portava 7 anys completament abandonat després d’una etapa d’escassa activitat. El Consell de la Joventut de Barcelona, òrgan d’interlocució entre les entitats del barri i l’ajuntament, canalitzador cap a les vies institucionals de les reivindicacions de la joventut de la ciutat, va ser l’últim a gestionar-lo fins que es va desplaçar al barri de Gràcia.

En marxa des del 16 de juliol, ara és en perill de desallotjament.

Per aquest motiu, el proper diumenge 31 de gener s’organitza una trobada per debatre al voltant  de l’autogestió del treball. Es farà un dinar popular vegà a les 14h i començarà l’acte a les 16:30h amb la participació de les companyes de Virus Editorial, la impremta i editorial Descontrol, el projecte d’educació lliure La Pinya, la cooperativa agroecològica Més Fresques Que Un Enciam, la cooperativa cervesera Estrella Negra i l’Ateneu d’Oficis de La Base.

Es vol incidir, així en la necessitat de generar infraestructures i medis de subsistència que siguin a l’hora mitjans transformadors amb una perspectiva revolucionària. Assolir així la capacitat de superar el capitalisme mentre ens hi enfrontem, teixir xarxes de recolzament mutu, reforçar el moviment llibertari i els projectes individuals i col·lectius. Posant els fonaments d’aquell mon nou que duem als nostres cors. Us hi animem a participar!

Related posts

Leave a Comment