WorkShop Libertar.io

Taller Seguretat Digital

Data: divendres 29 de gener 2016
Horari: 16:00 a 20:00
Lloc: AureaSocial, Carrer de Sardenya 263 08013 Barcelona
Cost: 20€ o equivalent en ECOS o FAIRCOINS.
Inscripcions aquí.

 

Protegir la privacitat de les nostres comunicacions i la seguretat de les nostres dades digitals és de gran importància. El curs ofereix mètodes i eines de programari lliure per a incrementar la seguretat digital en ordinadors d’escriptori i portàtils, i garantitzar la privacitat en la navegació per la xarxa, correu electr“onic i missatgeria instantània, d’acord a les necessitats de cada participant.

Continguts
Amenaces a la seguretat digital / Encriptació en un idsc rígid i pendrive USB / Destruir arxius i metadades / Construir i gestionar claus de pas segures / Navegació privada per la xarxa usant HTTPS, proxies, VPN, TOR / Encriptació de correu electrìcònic utilitzant criptografia PGP / Seguretat de missatgeria instantània usant OTR i XMPP / Llistes correu massiu segures / Instalació de sistemes operatius Linux: Tails, Qubes, Kali.

No cal experiència prèvia.
Cada participant haurà de portar el seu ordinador. Benvinguts Linux, OSX, Windows.

Related posts

Leave a Comment