Qart-Reciclatge Artístic

Encara queda un munt… però ja estem treballant per oferir-vos tallers ben xulos per aquest proper 2016. En aquest cas, durant 10 setmanes i a partir del dimarts 12 de gener, estarem amb Qart (Taller de reciclatge artistic), un petit grup de gent que té com a objectiu la divulgació de la consciència creativa.

cartell curs 2016 a4 small (2)

Compten amb coneixements professionals profunds en diverses disciplines artístiques i tenen un taller artístic a Sant Miquel de Balenyà (Osona), amb vistes a obrir properament un altre taller artístic a Vic.

Com associació,  faciliten experiències creatives de diverses disciplines per a persones, empreses i institucions. Amb respecte i humilitat s’acosten a qualsevol material o concepte. No importa l’estat en que es trobi. En valoren els diferents aspectes i a base de destruir, associar, combinar i construir creen quelcom aparentment nou.

I ho fan posant a treballar imaginació, intuició i coneixements. Despertant la passió i compromís per la bellesa. Obrint noves portes al futur personal, social, empresarial o institucional.

Així que us animem a aprofitar la visita que faran a AureaSocial per desitjar-los la millor de les sorts i que vinguin més sovint!

Per saber-ne més

Al seu blog trobaràs notícies sobre les seves activitats i projectes creatius.  Per saber més sobre la seva manera de fer i els seus projectes, consulta les seccions Què fem? i Intercanvi de serveis.
Dubtes? Propostes? No dubtis de posar-t’hi en contacte.

 

Related posts

Leave a Comment