Pallasos pel Sàhara

Comencem novembre i ja tenim la satisfacció de comunicar-vos la nostra col·laboració amb “Pallasos en Rebeldía” i la seva Gira Estatal per l’Existència del Sàhara, un tour que inclou cursos de clown, els fons del qual aniran destinats a donar suport a les 25.000 famílies damnificades per les pluges als campaments de refugiats saharauis a Tinduf.

Gira Estatal

 

La Gira acabarà a Barcelona, essent l’últim taller els dies 19 i 20 de desembre a l’edifici d’AureaSocial. Esperem que aprofiteu al màxim aquesta meravellosa oportunitat!

 

Gira Local

 

“Pallasos en Rebeldía” és un espai de solidaritat internacional i fraternitat entre el pobles que s’expressa a través del riure i l’art i en el que conflueixen artistes de distints països i territoris de l’Estat Espanyol. “Pallasos” ha nascut impulsat pel Festiclown (Festival Internacional de Clown de Galicia) i pel treball de Culturactiva, amb l’objectiu de treballar per a compartir esperances i somnis en llocs del món on viuen sota conflictes militars i injustícies de l’actual sistema.

Adoptà el seu nom en el context de la Segona Caravana de Pallasos als Municipis Autònoms en Rebel·lia de Chiapas, i des d’aleshores ha permés al circ internacional projectar la seva rebel·lia en unió directa amb comunitats indígenes de Mèxic, Refugiats Saharauis dels Campaments de Tindouf, i ciutats palestines ocupades per Israel.

Aquests anys han acompanyat el procés de formació de la 1ª Companyia de Clown Zapatista Indígena de la Historia a Chiapas, han tingut l’honor de col·laborar amb el Festival de Cine del Sahara (Fisahara) i han trencat el bloqueig informatiu i humanitari que Isarel imposa als territoris palestins ocupats organitzant el Festiclown Palestina (Primer Festival Internacional de Clown del món àrab). També han participat en festivals de mig món: Avignon, Caracas, Rio de Janeiro, Santa Catarina, Bilbao, Tenerife, Lanzarote…, presentant els seus documentals i realitzant la seva tasca de “terrorisme lúdic”.

Related posts

Leave a Comment