50é Mercat Xaingra

¿Qui ho havia de dir? Doncs totes i cada una de les que hi hem passat per allí i hem repetit! Aquest 28 de novembre us convidem a celebrar el 50é Mercat d’Intercanvi a la Plaça de la Virreina.

Des Xaingra ens diuen: “Ens ha costat una mica reunir les forces però finalment ho hem aconseguit. Volem celebrar que hem fet 50 mercats, 50 dies omplint les places del barri de vida, 50 espais de trobada i intercanvi entre persones diverses, 50 oportunitats per crear vincles i cooperar entre el veïnat, 50 mostres del poder d’autoorganització que tenim per resoldre les nostres necessitats fora del capitalisme.”

Per això esteu convidades a un mercat especial. Un mercat en el que celebrarem aquestes gestes bufant espelmes, menjant pastissos i compartint records i vivències. Aprofitarem també per valorar entre totes el camí recorregut i el que tenim per davant.

Per poder començar el mercat a les 11h, ens trobarem a les 10,30h a l’Ateneu Rosa de Foc (C/Robí 5) per recollir les taules.

¡Us animem a portar un pastís i un grapat d’espelmes per a compartir la celebració!

Related posts

Leave a Comment