#jotambésocanarquista

[Actualització: La Directa confirma 3 detingudes al Clot, 2 a Gràcia i 3 a Manresa.

Concentracions:

Barcelona: Plaça Diamant (Gràcia), 20:00h

Girona: Generalitat, 12:30h

Madrid: Tirso de Molina, 20:00h

Zaragoza: Pl España, 20:00h

Berga: Pl. Sant Pere 20:00h]

Avui, 28 d’octubre, som testimonis d’una passa més en l’assetjament al moviment llibertari. Com informen Embat, LaDirecta, elPuntAvui o Nació Digital, els Mossos d’Esquadra “escorcollen des de primera hora d’aquest dimecres l’Ateneu Llibertari de Sants en una operació relacionada amb el cas Pandora , que a finals de l’any passat ja va comportar la detenció d’onze persones presumptament relacionades amb el terrorisme anarquista. L’operatiu ha començat a primera hora d’aquest matí i de moment s’ha fet nou detencions i es preveu una desena d’entrades i registres en domicilis de Barcelona i Manresa.

A finals del 2014, els Mossos ja van arrestar onze persones per la seva suposada relació amb la col·locació d’explosius en caixers automàtics d’entitats bancàries el 2012 i el 2013 i en aquella ocasió, es van dur a terme diversos escorcolls, entre ells a la Kasa de la Muntanya, al Districte de Gràcia, que es va allargar durant hores si que va causar manifestacions de rebuig a la intervenció policial”.

#jotambesocanarquista #SolidaritatAnarquistes

 

Related posts

Leave a Comment