FESC 2015

Un any més, compartim l’alegria de celebrar La Fira d’Economia Solidària de Catalunya que organitza la Xarxa d’Economia Solidària a recinte Fabra i Coats aquest cap de stemana del 24 i 25 d’octubre. Un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc. És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

L’entrada a la fira és lliure,  gratuïta i oberta el dissabte de 10 a 20.30h i el diumenge de 10 a 14.30h.

No hi podeu faltar!

Related posts

Leave a Comment