Cuina

Bona tornada, família! Des d’Àurea Social obrim a partir d’avui un període de recull de propostes per dinamitzar La Cuina.

La Cuina d’Àurea Social és un espai comunitari que hem volgut que quedi obert a les propostes de les sòcies i projectes d’autoocupació.

Què oferim? Doncs un espai completament equipat, ampli i lluminós on trobareu:
– Rebost amb clau
– Una nevera
– Rentavaixelles
– Microones
– Forn
– Vitroceràmica amb 4 focs.

Què proposem? Ocupar-vos dels dinar de dilluns a divendres per a membres de comissions i projectes de la CIC, sòcies i visitants eventuals, sota demanda prèvia i en aquest ordre de prioritat.
Considerem que el preu per àpat serà de 3 Unitats Monetàries i el dinar haura de ser a taula al voltant de les 13h. Així La Cuina podrà quedar alliberada per si algú vol cuinar-se el propi menjar.

La Cuina haurà de quedar en perfecte ordre i neteja, com és habitual, tenint en compte les tasques de fer les comandes, revisar neveres, pensar el menú de la setmana i netejar rebost i neveres quan sigui necessari.

Considerem que el més interessant per a totes és el projecte que escollim estigui en període de prova d’un mes, rera el qual tants unes com altres podem valorar com ha anat l’experiència i si, implementant les millores que considerem, podem seguir juntes endavant.

Valorem molt positivament aquelles persones que tinguin una experiència demostrable en cuina saludable,  acceptin un major percentatge d’ecos i, evidentment, comparteixin els principis de la Cooperativa Integral Catalana.

El període de recepció de propostes finalitza el dia 2 d’octubre. Així que si hi esteu interessades ja podeu enviar les vostres propostes a cuina@aureasocial.org i així conèixer-vos ben aviat.

Moltes gràcies, bons aliments i salut!

Related posts

Leave a Comment