CoopWorking

Qui som?

CoopWorking Aurea Social, és un Projecte Públic Productiu de la Cooperativa Integral Catalana, amb el número de soci COOP 2291 a la Xarxa Interprofessionals, que duu a terme la seva activitat a Aurea Social, situada al carrer Sardenya 261-263, Barcelona, CP 08013

L’objectiu de Coop-Working Aurea Social és respondre a les necessitats d’espai físic per realitzar activitat econòmica de totes les seves sòcies, individuals i col·lectives, afins, cooperatives i autoocupades.

Coop-Working Aurea Social posa a disposició de tots els socis de la CIC els recursos materials d’ Aurea Social per realitzar tallers, cursos, congressos, xerrades, debats, projeccions, teràpies, etc… sempre tenint en compte els principis generals de la Cooperativa Integral Catalana.

cooperativa.cat/que-es-la-cic-2/principis-generals/

Aurea Social és un espai obert, com des dels seus inicis, a totes les propostes d’activitats lliures i formes de col·laboració basades en el suport mutu i en l’intercanvi directe. Per això, el projecte Coop-Working Aurea Social està enfocat directament als projectes amb activitat econòmica pròpia.

¿Què compartim?

Cabines: (properament, enllaç a fotografies), que inclouen una taula petita, llit de massatges (sota demanda), guixetes i armaris amb clau (sota demanda), ADSL-Wifi, neteja i manteniment, calefacció i aire condicionat, ús de cuina i office, telèfon fix (ús compartit), impresora i scanner (ús compartit).

Tarifa reduïda en la reserva de sales.

Aquí teniu el tamany de les Sales:

  • Sala 1: 73 m2

  • Sala 2: 66 m2

  • Sala 3: 19 m2

  • Sales 2+3: 85 m2

  • Sales 1+2+3: 160 m2

  • Sala 4: 18 m2

  • Sala 7 Quàntica: 47 m2

Inclou: 120 cadires, terra de parquet i miralls, ADSL-Wifi, banys, neteja i manteniment, equip d’audio, projector (sota demanda), vestuaris, cuina (condicions en redacció), aparcament (condicions en redacció).

Si voleu veure’n imatges, les trobareu adalt de tot a la galeria, just al principi de la pàgina.

Related posts

Leave a Comment