Activant-nos

El curs ha començat, altre cop, per moltes de nosaltres. Nou cicle, noves idees i seguim endavant. Per això us volem recordar en aquest article totes aquelles activitats que ja tenim consolidades, per a valorar-les, gaudir-les i proposar-ne de noves. ¡Tingueu en compte que per participar a totes i cadascuna d’elles, cal omplir abans un formulari, com a sòcia afí o bé com a sòcia cooperativa!

Els Dilluns a l’Hort podeu passar-vos per la Terrassa d’AureaSocial i gaudir del treball a l’hort que fem entre totes. Recordeu que és important comunicar-ho al correu  hortcomunitari@aureasocial.org per així organitzar-nos el millor possible.

Els dimarts tenim varietat, per una banda sempre podreu assistir a Dansa la Vida, de 19:45h a 21:00h, un taller de meditació que utilitza distintes especialitats per posar l’atenció Aquí-Ara, i per l’altra, haureu de consultar el calendari abans de venir al Taller de Massatge MioFascial , de 19:00h a 20:00h, doncs serà els segons i quarts dimarts de cada mes quan podreu practicar la variada combinació de moviments tècnics denominats maniobra: amassaments, friccions, pressions, percusions, vibracions, estiraments, movilitzacions… ¡Passeu-vos-hi i sabreu “a la pròpia pell” a què ens referim!

Els dijous, amb la Monica  teniu, de 19:00h a 20:00h, una nova classe de Kung Fu estil Choy Lee Fut de la Familia Chan: Tècniques bàsiques de puny, patada i defensa; equilibri, coordinació, voluntat i enfortiment general del cos, que afavoreix la salut i força personal amb tècniques de defensa.

De 20:00h a 21:30h podeu venir a ChiKung, un art marcial basat en exercicis suaus de la gimnàsia xinesa, per millorar la salut de l’esquena. Amb especial atenció a les persones amb dificultats de moviment, amb dolor d’esquena i/o lesions.

ChiKung

El mateix dijous de 19:30 a 21:30 h us convidem a descobrir la BioDansa, per ballar la vida i expressar saludablement  el que som, a través de la música, el moviment, les emocions i el grup, a l’experiència intensa de l’Aquí i Ara, i a l’encontre autèntic d’un mateix, de l’altre i d’allò que ens envolta.

biodanza

Els divendres esperem oferir-vos xerrades, presentacions i tallers de les més variades temàtiques, amb l’horitzó de la formació, empoderaent i reflexió per a l’autogestió de les nostres vides. ¡Atentes, doncs a tots els nostres canals de comunicació!

 

Related posts

Leave a Comment