L’Hort

A partir d’aquest setembre el “Jardin et Hort” d’Aurea Social es queda amb falta de mans, doncs les companyes que se n’han ocupat fins ara marxen per encetar un nou projecte.

Per això fem una crida a tota persona interessada a gestionar una terrassa amb plantes i algun arbre jovenet. Obert a qualsevol persona amb ganes, necessitem alguna amb nocions vegetals, qualsevol amb il·lusió i dedicació, tenint present que la constància és un requisit amb les plantes, i que els resultats solen veure’s en un temps llarg, uns mesos.

Ens diu l’Aurora, una de les persones que l’hi han dedicat cures: “L’espai és molt agraït, sempre hi ha un o altre, per conèixer, per intercanviar… jo he conegut a persones molt maques en aquest racó.”

Us deixem el seu correu de contacte, aurorset@gmail.com, per a que li comenteu tot allò que cregueu oportú.

Related posts

Leave a Comment