VeusAmbVeu

Moltes de les persones que ens coneixen de nou diuen d’AureaSocial que és un projecte valent, fins i tot agosarat en aquests temps… per això, i per l’afinitat en la lluita social, volem presentar-vos l’agosarat de l’Editorial i Llibreria VeusAmbVeu.

Nascuda l’Editorial aquest febrer i la Llibreria al juny, la Gemma, l’Ernest i en Mario aposten per la transformació social a través de les paraules.

Com expliquen a qui es mostri interessada, “sorgim de la necessitat de crear eines per a la producció i creació de coneixement en contraposició a la simple estratègia de reproducció d’aquest en els àmbits artístics i acadèmics.”

¿Com les vam conèixer? Bé, de fet van ser elles qui es van mostrar interessades en el Manual de Desobediència Econòmica, dinamitzat pel col·lectiu Derecho de Rebelión, des l’any 2012. Els va semblar que ja era hora que algú reconegués la tasca i la importància de la documentació recopilada i perfeccionada aquests darrers 3 anys. ¿I com? Doncs publicant el Manual d’aquest 2015 en format llibre de coberta tova.

 Demés, fa poc col·laboren amb l’Oficina d’Habitatge de la Cooperativa Integral Catalana, oferint-los un espai per atendre a les veïnes del barri del Raval o La Ravala, com els agrada anomenar a l’espai.

Ja veieu, ¡ha estat conèixer el projecte i enamorar-nos! Així doncs, no us fem esperar més i, a continuació, ¡escolteu les seves veus!

Related posts

Leave a Comment