Dreceres, a CanFugarolas

‘Dreceres’, el documental realitzat per Irene Colell i Glòria Matamal segueix recorrent el territori i, aquest divendres 3 de Juliol podreu gaudir-ne la projecció a CanFugarolas, suma d’iniciatives socials, culturals, artístiques i de barri de diversos col·lectius i situat al barri de l’Havana, a Mataró.
 
Per a qui encara no el conegueu, aquest document audiovisual mostra el procés creatiu de persones que han decidit fer un canvi de rumb, generant propostes mes afins a les seves maneres d’entendre la vida, on les necessitats reals i el bé comú passen a ser els protagonistes. La Cooperativa Integral Catalana, entesa com a estratègia de transició per generar un alternativa integral al capitalisme, ens serveix com a fil de teranyina que connecta i interactua entre les diverses històries.
 
Amb debat posterior a càrrec de membres de la CIC i el Col·lectiu FugaFilms, es tracta d’una projecció d’accès lliure amb possibilitat de fer una aportació a la sortida amb la finalitat de fer sostenible el projecte.
 
  

Related posts

Leave a Comment