Trainstorming

Trainstorming uneix principis escènics i teoria analítica de Wilhelm Reich per desenvolupar la creativat. Això implica tenir molt en compte les expectatives i l’aposta vital de cada persona que decideix fer Trainstorming, ja que cadascú és responsable per l’abast final de la dinàmica del conjunt. Així doncs, tot i que el Mètode segueix uns principis, aquests són orientables com qualsevol altra figura en l’espai de les idees. En aquest sentit, podem parlar de Trainstorming com a constel·lacions creatives.

El Mètode consisteix a repetir en un escenari improvisat situacions quotidianes o bé inventar relacions singulars per tal que puguis anar dibuixant la teva pròpia frontera entre allò familiar i allo estrany.

Les dues estratègies principals per a desenvolupar el Potencial creatiu mitjançant les posades en escena són la inèrcia associativa (fonament psicomotriu de la improvisació) i l’impuls intuitiu (base de tot coneixement no conceptual).

Això ens permet representar experiències límit en un entorn segur tot recuperant convencions socials sota la dimensió experimental d’aquest mateix entorn.

Les energies vitals, en circumstàncies naturals, es regulen espontàniament, sense l’ajuda d’un deure o d’una moralitat compulsius (…)

Inspirat en les teories de Wilhelm Reich, el Trainstorming intenta anar un pas més enllà del Coaching tot desvelant els motors que ens condemnen a una zona de confort o ens empenyen a assumir riscos innecesaris. Ambdós extrems de seguretat i inseguretat responen a impulsos vitals, un de conservador i un altre de destructiu. Fer Trainstorming pot ajudar-nos a qüestionar les creences que ens fan mal i a convertir energies que podrien ser destructives, com ara l’agressivitat i l’angoixa o l’afany d’agradar als altres, en Potencial creatiu.

A diferència de la psicoanàlisi, el Trainstorming és un treball de grup amb una posada en escena dinàmica. En contraposició a la psicologia, el Trainstorming no es mou per diagnòstics ni teràpies sinó que et dóna eines racionals i tangibles per a dibuixar els teus propis mapes psíquics i creatius.

Vols provar? Doncs reserva’t el proper dijous, de 19:30h a 21:00h, envia un correu a rhosa@riseup.net i passa’t per AureaSocial, carrer Sardenya 263 (M-Sagrada Família)

Related posts

Leave a Comment